PREUZMI ULAZNICU

Gradnja bazena od A do Ž

Home»Novosti»Gradnja bazena od A do Ž

U četvrtak, 15.03. organizirali smo odlična tematska predavanja o gradnji i projektiranju bazena te wellnessa. Predavanja su namijenjena vlasnicima hotela, vila i kuća za odmor, no i svima ostalima koji planiraju ili projektiraju bazen ili wellness

Kada gradimo bazen, ili razmišljamo o sadržajima koji znače sezonu dulju od tri mjeseca, uvijek nailazimo na puno pitanja. Da li je to ispravan odabir, što uopće odabrati da li bazen, samo saunu ili fitness? Da li mogu to sam, gdje uštedjeti i ono najčešće – da li ću zbog trenutne uštede kasnije uvidjeti da je to dugoročno bila pogreška?

Kako bi se kroz tematska predavanja odgovorilo upravo na pitanja, osim vodećih izlagača u segmentu bazena, sauni i opreme za wellness, donosimo i predavanja na kojima će svi zainteresirani moći saznati odgovore!

Predavanja se održavaju u četvrtak 15.03., od 15 sati. U prvom dijelu biti će riječi o novim modelima bazena i bazenske tehnologije, gdje će austrijska tvrtka Berndorf Metall – und Bäderbau predstaviti nove trendove u gradnji bazena od metalnih konstrukcija.

Emil Balent iz tvrtke Aquachem predstaviti će najnovije tehnologije bazenske opreme, dok će konzultantica za projektiranje wellnessa Sandra Skoblar govoriti o najčešćim greškama koje se pri projektiranju wellnessa događaju, s posebnim osvrtom na finske saune i turske kupelji.

Društvo arhitekata Rijeka će kroz usko specijalizirana predavanja svojih članova koji su se specijalizrali upravo za gradnju bazena u hotelima te vilama i kućama za odmor, dati naglasak na sve one elemente o kojima treba voditi posebnu pažnju, te predstaviti nove trendove u projektiranju i gradnji. Riječi će biti o detaljima poput minimalne dužine sunčališta, pozicije, podloge, pozicioniranja vanjskih objekata te detalja kao što su udaljenost bazena od glavnog objekta ili pak trendova plivačkih bazena u kućama za odmor

U nastavku možete pogledati popis i termine predavanja, te ukoliko ste zainteresirani, odmah preuzmite i svoju ulaznicu za sajam.

PROGRAM PREDAVANJA   PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

Comments are closed.

Widgets Magazine