PREUZMI ULAZNICU

Od kuhinje do eksterijera

Home»Uncategorized»Od kuhinje do eksterijera

Na sajam Relax Adria i ove godine nam dolazi 2MD koji će predstaviti asortiman za interijere, dok će Samoborka imati svoj tradicionalni program za uređenje okoliša uz poneku premijeru

2MD_Samoborka

Za one koji žele oplemeniti okoliš svojih objekata, Samoborka predstavlja kompletan asortiman. Tu će biti širok raspon betonskih opločnika, vrtni program koji uključuje parkovne rubnjake, cjetnjake, zidove i ograde.

Tu su i nezaobilazne betonske ploče, no i cestovni program koji će biti dobrodošao za veće turističke objekte.

Zanimljiva je premijera novog Samoborkinog proizvoda. Radi se o multifunkcionalnom betonskom bloku koji se može koristiti za izradu šanka ili klupe. Dolazi u više varijanti boja pa će odgovarati različitim tipovima uređenja. www.samoborka.hr

Na sajmu Relax Adria predstaviti će se i salon namještaja 2MD s kompletnim asortimanom namještaja za opremanje apartmana i turističkih objekata. Njihova ponuda obuhvaća sjedeće garniture, dnevne sobe, stolove i stolice te krevete, latoflex podnice i madrace, spavaće sobe te stilski namještaj.

Radi se o proizvodima vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna, hrvatskih i slovenskih proizvođača kao što su Alples, Stilles, Štrukelj, Hespo, Nottinblu.

Čitav asortiman ponude se inače može razgledati u 2 MD salonu namještaja koji se nalazi u Iki pokraj Opatije, na adresi Primorska 11, gdje se može zatražiti i konkretan savjet o optimalnom izboru namještaja sukladno potrebi klijenta. www.2md.hr

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine