PREUZMI ULAZNICU

Sajam Relax Adria

Home»Relax Adria info»Sajam Relax Adria

5 razloga za posjet sajmu Relax Adria

relax

 

Sve na jednom mjestu

Počinjete s posljednjim pripremama pred turističku sezonu? Gdje naći novi namještaj za terasu, kako ušminkati okoliš objekta, gdje naći opremu za stavljanje bazena u pogon, kamo otići po novu kosilicu? Odgovor na sva ta pitanja je jedan: na sajmu Relax Adria! I to sve na jednom mjestu. Bacite oko na popis naših izlagača i uvjerite se sami!

relax2

 

Bazeni – veliki, mali, hidromasažni

Jasno kao dan: bazen ili (za manje objekte)  hidromasažni bazen, saune i slični wellness sadržaji najbolji su aduti za produženje turističke sezone. A Relax Adria dovodi u Opatiju najveći izbor tvrtki koje se bave gradnjom bazena, te distributere najboljih brendova hidromasažnih bazena i sauni – Jacuzzi, Sundance, Swim Spa, Pool lounge (…) Svi u isto vrijeme pod istim krovom. Vi samo birate.

relax3

 

Uštedite na vremenu

Relax Adria je boutique sajam i to je njegova najveća prednost. Pomnim odabirom izlagača, posjetiteljima sajma predstavljaju se naši najpouzdaniji partneri i najbolji proizvodi na tržištu. Znamo da vam je vrijeme dragocjeno, stoga ne morate tražiti dalje. Najbolje što tražite – već je tu!

relax4

 

Predavanja, edukacije…

Osim što ćete na izlagačkom dijelu sajma pronaći sve što vam treba za pripremu vašeg objekta za sezonu, Relax Adria i ove godine donosi odlična predavanja. Za sve vas željne znanja o izgradnji i održavanju bazena i wellnessa predavanja se održavaju u četvrtak popodne. A u petak na rasporedu je Regionalni Forum obiteljskog smještaja.

relax5

 

Networking

Svaki sajam otvara super prilike za susret s kolegama i strukom, za obnavljanje starih i  sklapanje novih poslovnih poznanstava. Razmijenite dojmove o sezoni, znanja i iskustva. Uz kavu. U Opatiji. Neprocjenjivo.

Comments are closed.

Widgets Magazine