PREUZMI ULAZNICU

Sve za zabavu na vodi

Home»Uncategorized»Sve za zabavu na vodi

U posljednjih je nekoliko godina postao gotovo standard da hotel ili kamp koji gostima želi pružiti uslugu više, u svojoj ponudi ima i veći ili manji aquapark. Najnovije elemente za zabavu na vodi u Opatiji na Relax Adria sajmu predstavlja Surfmania iz Zagreba.

Surfmania je tvrtka koja već nekoliko godina distribuira najnovije elemente za zabavu na vodi američkoga proizvođača Aquaglide, odnosno visoke tobogane, velike piramide, napuhane stijene za slobodno penjanje i ostale atraktivne sportski orijentirane prepreke za zabavu na vodi.

Osim tih elemenata, u Opatiji će se premijerno moći vidjeti i trampolin za zabavu na vodi SuperVolley 30. Riječ je o 9 metara dugom i 4,7 m širokom dvostrukom trampolinu s odbojkaškom mrežom u sredini, namijenom za zabavu svih dobnih skupina. Aquaglide je inače jedan od dva svjetska proizvođača koji posjeduje sve europske EN certifikate kvalitete koje plasira na ovo tržište, i tako osim apsolutne zabave, garantira i apsolutnu sigurnostwww.aquasuperpark.com

 

________

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

   

Comments are closed.

Widgets Magazine