PREUZMI ULAZNICU

Aduti: plaže i vanjski prostori

Home»Novosti»Aduti: plaže i vanjski prostori

Značajan dio ponude sajma Relax Adria čini oprema za dva glavna aduta turističke sezone: plaže i sve vanjske prostore

Zabava_na_vodi

Na sajmu Relax Adria vodeći distributeri iz Hrvatske i regije predstavljaju sve ono čime ćete urediti vanjske prostore svojih objekata, od plaža i terasa do balkona i vrtova.

Od zabave na vodi do zaštite od sunca

LezaljkeNa Relax Adriu stiže nam najbolja svjetska oprema za zabavu na vodi, oprema koja će obogatiti ponudu svakog turističkog objekta, ali i destinacije u cjelini. Koncesionari plaža, vlasnici turističkih objekata i svi drugi koji se žele kvalitetno pripremiti za sezonu, ovdje će pronaći bogat izbor ležaljki, vanjskih tuševa, suncobrana, pergoli, tendi, sjenica i sustava zaštite od sunca.

Najnoviji modeli stolica za unutarnje i vanjske prostore također su dio izlagačkog asortimana, a raspon je širok – od dizajnerskih stolica preko stolica za interijere, pa sve do stolica od ratana za opremu ugostiteljskih objekata ili terasa i vrtova vila i apartmana.

Tu su i roštilji koji izlaze iz okvira klasike, te će premijerno moći vidjeti i neki od vrhunskih noviteta na tržištu.

Veliki segment pokrivaju i podne obloge različitih vrsta, za samo uređenje okućnica no i unutarnjih prostora.

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine