PREUZMI ULAZNICU

Kompletna bazenska oprema

Home»Uncategorized»Kompletna bazenska oprema

Na sajmu Relax Adria IGP Engineering izlaže dio iz svoje bogate ponude bazenske opreme

IGP_Eng

Tvrtka IGP Engineering iz Trsta u Opatiji će predstaviti uistinu bogatu ponudu bazenske opreme za javne i privatne bazene. Na njihovom će se štandu tako moći pronaći UV sustavi za bazene, toplinske pumpe, LED svjetla i bluetooth kontrolni sustav, sustavi za kontrolu bazena, automatski dozatori klora, roboti, zimski i ljetni pokrovi za bazene, te kompletan asortiman cijevi, kolektora i ventila potrebnih za instalaciju bazena.

IGP Engineering iz svoje ponude izdvaja Zelia solinator koji omogućava prirodnu dezinfekciju bazenske vode – iz soli iz vode elektrolizom proizvodi dezinfekcijsko sredstvo za njegu vode u bazenu. Riječ je o inovativnom proizvodu, a prema boji svjetla u njegovom donjem dijelu može se procijeniti stanje vode u bazenu – ukoliko nešto nije u redu, solinator će promijeniti boju.

Sustav ultrafiltracije za rezidencijalne i javne bazene kojeg možete vidjeti na štandu IGP Engineeringa svoju je svjetsku premijeru doživio prošlog studenog na sajmu u Lyonu. Prednosti ultrafiltracije su smanjena koncentracija klora u bazenskoj vodi, detaljno odstranjvanje patogena i zagađivača iz vode i velike uštede potrošnje bazenskih kemikalija i električne energije. www.igp-engineering.it

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine