PREUZMI ULAZNICU

Konveks & Petrokov

Home»Uncategorized»Konveks & Petrokov

Za sve one kojima održavanje travnatih površina nije omiljena zabava, tvrtka Konveks će na sajmu Relax Adria izlagati najnovije vrste umjetnih trava. Tvrtka Petrokov se predstavlja vrhunskim pločicama i sanitarijama, hidromasažnim bazenima i klima uređajima

Petrokov_Konveks

Tvrtka Konveks na sajmu Relax Adria predstavlja najnovije tehnologije i najbolje proizvođače umjetnih trava, koje izgledaju poput pravih travnjaka, te predstavljaju savršeno rješenje za uređenje okućnica, terasa, balkona, travnjaka ali i sportskih i dječjih igrališta, pa čak i interijera.

Najnovijim tehnologijama proizvodnje dobiva se umjetna trava koja je izgledom gotovo identična pravim travnjacima: odličan izgled i vrhunska mekoća u kombinaciji s otpornošću i minimalnim potrebama za održavanjem čine je optimalnim rješenjem za ugostiteljske terase, igrališta, vrtove i okućnice turističkih objekata.

Na Sajmu Relax Adria moći ćete provjeriti i najnoviju C-shape tehnologiju umjetnih trava, koje nisu samo otpornije, već prirodnom izgledu i dojmu doprinosi i ugrađena memorijska funkcija, dajući umjetnoj travi i dodatni “osjećaj” pravog travnjaka!

Na sajmu Relax Adria predstavit će se i tvrtka Petrokov, koja u svojoj ponudi ima sanitarnu opremu, pločice i opremu za wellnesse, opremu za grijanje i hlađenje, te brojna “zelena” rješenja, kao što je solarna energija i dizalice topline.

Opatijskoj će publici predstaviti My Spa 195_E, hidromasažni bazen za četiri osobe, s 20 mlaznica, poznatog talijanskog proizvođača Glass 1989. Osim toga, Petrokov će predstaviti odličan izbor kvalitetnih keramičkih pločica španjolskog proizvođača Roca, koje će biti posebno zanimljive svima koji grade ili renoviraju spa i wellness prostore, te pločice Casalgrande Padano namijenjene za bazene.

Iz svoje ponude, predstavit će i Scarabeo umivaonike, te klima uređaje proizvođača Bergen.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine