PREUZMI ULAZNICU

Luksuzni podovi i gradnja bazena

Home»Uncategorized»Luksuzni podovi i gradnja bazena

TEM centar podova predstavlja luksuzne vinil ploče i vinil daske za podove, dok će buzetska tvrtka Lakmus predstaviti bazene te sredstva za održavanje bazena i bazenske vode

TemCentar_Lakmus

Za turističke objekte danas nije dovoljno da pod bude samo izdržljiv i otporan na habanje, on mora i dobro i izgledati. Kako bi se zadovoljili kriterije cijene, kvalitete i prirodnog izgleda, proizvođači su danas pronašli odgovor na potrebe tržišta u obliku luksuznih vinil ploča – LVT i luksuznih vinil daski – LVP, koje ćete pronaći na štandu tvrtke TEM Centar podova.

Luksuzne vinil ploče ili daske bitno odskaču od svih drugih proizvodana tržištu, na samo po načinu izrade nego već i po estetskim svojstvima i načinu uporabe. Ključna je tehnika rotogravure u procesu replikacija kojom se postižu odlični efekti, jer je moguće dočarati ne samo izgled materijala koji se reproducira, nego i njegovu teksturu, reljefnost. Na vinil daskama se tako mogu osjetiti i godovi drva a na vinil pločama fina slojevitost kamena. Jedno od osnovnih svojstava luksuznih vinil ploča je vodotpornost, pa se bez ikakvih problema mogu postavljati i u kupaone i u kuhinje. www.podne-obloge-daniela.hr

Lakmus iz Buzeta poznat je mnogima koji su već investirali u gradnju bazena, a na sajmu Relax Adria predstavlja kompletnu priču o bazenima – od projektiranja i gradnje, pa do rekonstrukcije bazenskih objekata.

Na štandu Lakmusa moći će se vidjeti i materijali za gradnju bazena, načini održavanja bazenskih objekata i instalacija bazena te kemijska sredstva za održavanje samih bazena i bazenske vode, kao i sva prateća oprema (stepenice, rasvjeta, rekviziti za bazenske sportove, vodeni efekti…).

Lakmus u svojoj ponudi ima profesionalna sredstva za čišćenje renomiranog talijanskog proizvođača Rhütten. Radi se o paleti proizvoda vrhunske kvalitete koji pružaju maksimalnu učinkovitost uz zadovoljavanje propisa o zaštiti okoliša, pa će stoga turističkom sektoru zasigurno biti iznimno interesantni. www.lakmus.hr

 

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

 

Comments are closed.

Widgets Magazine