PREUZMI ULAZNICU

Madraci po mjeri

Home»Uncategorized»Madraci po mjeri

Za sve one koji razmišljaju o kvalitetnom spavanju i odmoru gosta, tvrtka Pavić plast iz Oriovca izlaže madrace iz vlastite proizvodnje

PavicPlast

U Opatiji će nam se ponovno pridružiti i naš vjerni izlagač Pavić Plast, hrvatski proizvođač visokokvalitetnih madraca, prilagođenih za sve vrste smještajnih objekata.

Radi se o madracima koji se rade za svakog klijenta posebno, pa se tako za pojedine sobe mogu naručiti tvrđe ili mekše varijante, kao i dimenzije koje su klasične ili izvan standardnih. U ponudi Pavić Plasta je 14 klasičnih modela madraca, različitih vrsta punjenja, različitih debljina, pri čijem je dizajnu posebna pažnja posvećena lakom održavanju njihovih antibakterijskih navlaka.

Turističkim djelatnicima biti će posebno zanimljiva linija turističkih kreveta Boxingspring Split. To je krevetu osmišljen i izrađen sukladno inputima i zahtjevima od strane vlasnika smještajnih objekata, koji funkcionira kao samostalan ležaj, a može imati i dodatni madrac. www.pavicplast.hr

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine