PREUZMI ULAZNICU

Mini golf igrališta

Home»Uncategorized»Mini golf igrališta

Kada objekti u turizmu razmišljaju o usluzi više i dodatnom prihodu, u Europi je vrlo čest odabir mini golf igralište. Sve o mini golf igralištima u Opatiji će predstaviti tvrtka City golf, švedski proizvođač čija se igrališta danas nalaze gotovo u cijelome svijetu

Iako će na sam spomen mini golfa mnogi pomisliti na terene na kakve smo bili navikli nekada, radi se o drugačijem, novom tipu mini golfa, koji u Europi gotovo da postaje standard. To je modernija verzija te popularne rekreacije za cijelu obitelj, raširene po cijeloj Europi, a mogu ga igrati sve osobe, od najmanje do najstarije dobi pa čak i osobe s invaliditetom. U modernoj verziji on se ne igra na betonu već na umjetnoj travi, a svaka rupa je tematski uređena i opremljena, ponekad čak i svjetlosnim efektima.

Obično mini golf igrališta danas dolaze u varijanti s 18 rupa, i pravi su mali parkovi sa stijenama okruženima raslinjem te često i osvijetljeni, tako da će se može igrati i navečer te noću.

U velike hotelske sustave odlično se uklapaju i tkz. adventure golf projekti, gdje je mini golf igralište pravi mali zabavni park za cijelu obitelj, osmišljen tematski kao primjerice antička luka, gusarski brod ili džungla s brojnim zabavnim i vodenim sadržajima, s drvenim brodićima i osmatračnicama.

Golf polja Citu golf inače radi na način da izgledaju što izvornije, oblikovanje i rubnici su od umjetne trave, način gradnje i oblikovanje rupa jedinstven je na osnovu dugogodišnjeg iskustva i odrađenih 200 projekata u Europi, koriste isključivo prirodni građevinski materijali u kombinaciji s kvalitetnom travom. Igrališta mogu biti unutrašnja ili vanjska a jedna od najvažnijih činjenica kako su to investicije čiji je povrat vrlo brz. Mini golf tereni obično su namijenjeni za obitelji s djecom, no jednako tako su pogodni i za profesionalne igračewww.citygolf.com.hr

 

________

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

   

Comments are closed.

Widgets Magazine