PREUZMI ULAZNICU

Na lijepoj terasi odličan roštilj

Home»Uncategorized»Na lijepoj terasi odličan roštilj

Sve za najljepšu terasu, potražite na štandu slovenskog izlagača sTorks, s kompletnim asortimanom opreme od namještaja do rasvjete za eksterijer

sTorks

Na štandu sTorksa nalazit će se sve što ste ikada pomislili da bi vam moglo zatrebati za opremu terase. Osim dizajnerskih kolekcija namještaja Point, Vincent Sheppard i Sifos, tu je i namještaj za terase ugostiteljskih objekata – stolovi i stolice, barske ploče.

Posebno su zanimljivi i svjetleći šankovi te atraktivna rasvjetna tijela za eksterijer koja odlično mogu poslužiti za partyje ili ljetne klubove.

Širok raspon suncobrana obuhvaća belgijskog proizvođača Umborssa te švicarskog proizvođača Glatz, kao i tkz. jedra, i to jednostavan model Ingenua, model na jednoj nozi Conforu te jedra s više stupova namijenjena za veće terase s Xpension sustavom zatvaranja.

Za termine kada je još hladnije na terasama, sTorks predstavlja i širok raspon grijalica, a za ljetne vrućine tu su inovativni sustavi hlađenja vodenom parom. www.shop.storks.si

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine