PREUZMI ULAZNICU

Od osiguranja do dekoracija i stakla

Home»Uncategorized»Od osiguranja do dekoracija i stakla

Ovogodišnje izdanje sajma Relax Adria predstavlja mnogobrojne nove izlagače, pa će se tako ove godine po prvu put predstaviti Vita In, MI-DVA i Gorica Staklo

MiDva_GoricaStaklo_VitaIn

Turistička sezona je vrijeme kada moramo posebno paziti i na osiguranja gostiju, zgrada i ostaloga, pa će na sajmu Relax Adria svoju ponudu predstaviti i Vita in.

Radi se o tvrtki koja se bavi zastupanjem osiguranjem po principu najbolje za klijenta. Na štandu ćete se moći raspitati o svim vrstama osiguranja Allianz koja su obvezna ili opcionalna za turističke objekte, te potražiti aktualne ponude.

Za sve turističke objekte koji nisu u mogućnosti opremiti svoje interijere i eksterijere živim biljkama i cvijećem, Tvrtka MI-DVA će predstaviti velik izbor umjetnog cvijeća i aranžmana za razne prigode. Djelatnicima u turizmu svakako će biti najinteresantnija ponuda umjetnog drveća, bonsaia, živica i žardinjena po narudžbi. Riječ je o proizvodima visoke kvalitete izrađenih od vrhunskih materijala isključivo iz vlastite proizvodnje koji će se odlično uklopiti u bilo koji prostor, od lobbyja i hodnika do wellness i fitness centara.

Jedna od vodećih hrvatskih staklarskih tvrtki, Gorica staklo će u Opatiji predstaviti kompletan asortiman. Na njihovom štandu će se tako moći pronaći sve od staklene galanterije, preko umjetničkih i ornamentalnih stakala, do rješenja za fasade, staklene stijene, nadstrešnice i krovove. Gorica staklo nudi i usluge digitalnog tiska keramičkim bojama na staklo, pri čemu je otisak trajan i otporan koliko i samo staklo.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine