PREUZMI ULAZNICU

Oprema za barove i roštilj po mjeri

Home»Uncategorized»Oprema za barove i roštilj po mjeri

Sitan i potrošni materijal, posluživanje, ambalaža. Sve ono što je potrebno kvalitetnom ugostiteljskom objektu predstavit će Scorpio iz Rijeke, a roštilje predstavlja Interugo

Orsa_Scorpio_Interugo

Scorpio je okrenut profesionalcima i ugostiteljstvu, i već duži niz godina kvalitetno educira osoblje i opskrbljuje objekte potrošnim materijalom ugodne cijene i visoke kvalitete.

Na sajmu će predstaviti ne samo najnovije trendove u pripremi koktela, već i profesionalnu opremu za barmene i bariste, uređaje i aparate, te potrošni inventar.

Radi se o tvrtki koja je inače zastupnik renomiranih proizvođača Motta, Nipco, WAF, Leado, pa ćete ovdje moći pogledati sve ono najnovije vezano za kvalitetu ugostiteljske usluge. www.scorpio.hr

Interugo je zagrebačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom opreme za ugostiteljstvo isključivo prema željama i nacrtima naručitelja a na sajmu Relax Adria će predstaviti roštilje iz vlastite proizvodnje koji mogu biti samostojeći ili ugradbeni.

Roštilji se izrađuju od nehrđajućeg čelika kvalitete a ugostiteljima će biti važne karakteristike – otpornost na koroziju, dugotrajnost, lako održavanje, čvrstoća i mogućnost jednostavnog ukomponiravanja proizvoda u bilo koji prostor. www.interugo.hr

Riječka tvrtka Orsa predstaviti će stolove sa sklopivim nogama za ugostiteljske i turističke objekte. Radi se o klasičnim niskim stolovima s tri noge na koje dolazi ploča promjera 60 centimetara te stolovima s četiri noge za ploče do promjera 90 centimetara. Na raspolaganju su i noge za visoke barske stolove s pločama do promjera 60 centimetara.

Sklopive noge omogućuju jednostavno i praktično skladištenje kada se stolovi ne koriste, a kako su izrađene od visokokvalitetnih materijala garantirana je dugotrajnost, a eventualno dotrajala ploča se može mijenjati po potrebi.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine