PREUZMI ULAZNICU

Otvorene prijave za Relax Adria

Home»Novosti»Otvorene prijave za Relax Adria

Otvorene su prijave za posjet sajmu Relax Adria koji se održava od 15. do 17. 3. u Opatiji

31.3.-2.4.2016.

Relax Adria i ove godine u Opatiju dovodi vodeće dobavljače bazena i bazenske opreme, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže, vanjske i unutarnje prostore, te svih alata i materijala za uređenje okoliša.

Ulaz na sajam je besplatan uz važeću ulaznicu koju dobivate prijavom za posjet. Prijava traži samo nekoliko minuta vašeg vremena, a s dobivenom akreditacijom moći ćete na sajam ući brzo i neometano, te prisustvovati svim predavanjima i edukacijama.

 

PREUZMI ULAZNICU

 

Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima pansiona, vila i apartmana, ugostiteljima, restoraterima, investitorima, te arhitektima i projektantima, no i svima ostalima koji žele na jednom mjestu vidjeti sve novitete vezane za opremanje bazena, wellnessa, plaža, te uređenje okoliša.

Na sajmu će se predstaviti više od 60 izlagača sa više od 3,000 proizvoda koji će svakom turističkom poduzetniku olakšati posljednje pripreme pred početak sezone. Relax Adria izlagačima je odlična prilika za predstavljanje najnovijih proizvoda i svjetskih trendova, pa će se na Sajmu brojni proizvodi premijerno predstaviti hrvatskoj publici.

Comments are closed.

Widgets Magazine