PREUZMI ULAZNICU

Relax Adria 2017.

Home»Relax Adria 2017.

Relax Adria 2017.

Relax Adria slika web-1

Nakon uspješnog prvijenca 2016. godine, Relax Adria je i sljedeće godine u Opatiju doveo vodeće dobavljače bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže, te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša.

Izlagački program sajma bio je usmjeren poduzetnicima u turizmu: hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

Na sajmu Relax Adria kao izlagači nastupile su najeminentnije hrvatske tvrtke, njih više od 70, a usko specijalizirani segment izlagačkog programa garancija je posjetiteljima da će zaista naći sve na jednome mjestu, od početnih ideja do mogućnosti finalne realizacije.

Trendovi, noviteti, inovacije, kvaliteta. Sve na jednom mjestu.

Tijekom tri dana trajanja Sajma, u ključnom terminu kada su pripreme za sezonu najintenzivnije, posjetitelji su imali prilike upoznati se s najnovijim tehnologijama, opremom i trendovima. Osim samog izlagačkog dijela Sajma, posjetitelji su se mogli priključiti popratnim događanjima i predavanjima, koja su se održala u sklopu Sajma.

Relax Adria održao se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a Sajam je posjetilo više od 3,000 posjetitelja.

 

Kako je bilo na sajmu Relax Adria 2017, pogledajte u galeriji

« 1 od 6 »

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER
Widgets Magazine