PREUZMI ULAZNICU

Stolice i stolovi za sve prilike

Home»Uncategorized»Stolice i stolovi za sve prilike

Slovenska tvrtka AG Vebo u Opatiji će predstaviti atraktivan asortiman kvalitetnih ležaljki, te stolova i stolica za ugostiteljstvo

AG_Vebo

Na sajmu Relax Adria po prvi će se puta predstaviti slovenska tvrtka AG Vebo koja je svoju ponudu orijentirala na stolove i stolice za unutarnje i vanjske prostore, pri čemu je poseban naglasak stavljen na ponudu stolova i stolica za ugostiteljske objekte.

U periodu pred sezonu, posebno su interesantne stolice za vanjske prostore, izrađene od ratana, drva, plastike ili metala. AG Vebo predstavit će i liniju robustnih sklopivih stolica, izrađenih od kombinacije kovanog željeza i bagremovog drva. Rustikalnog izgleda, praktične su za odlaganje tijekom zimskih mjeseci, s obzirom da sklopljene ne zauzimaju puno prostora.

Uz stolice, AG Vebo nudi i jednako dobar izbor stolova za eksterijere, pri čemu je moguće kombinirati postolja za stolove s pločama koje će na njih biti montirane, među kojima je i Topalit Smartline kolekcija profesionalnih stolnih ploča dostupnih u više od 100 uzoraka. Riječ je pločama otpornim i na najteže vremenske uvjete, lomove i oštećenja, što ih čini posebno pogodnima za upotrebu u ugostiteljstvu.

Za one koji imaju kratkoročne potrebe za ovakvom opremom, AG Vebo nudi i mogućnost najma opreme. www.vebo.hr

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine