PREUZMI ULAZNICU

Sve za uređenje okoliša

Home»Novosti»Sve za uređenje okoliša

Okoliš je jedan od najvažnijih elemenata objekta, a sajam Relax Adria donosi sve ono što je potrebno za reprezentativan objekt

OFYR_2

Upravo segmentu uređenja okoliša objekata na sajmu Relax Adria je posvećen značajan dio, kako bi svi oni koje zanima bilo koji segment eksterijera ovdje mogli pronaći nešto za sebe. Osim što će biti predstavljen kompletan program alata, strojeva i opreme, tu je i veliki izbor umjetne trave, staza i hortikulturalnih elemenata. Izlažu hrvatske, ali i europske tvrtke, te ćete tako na Sajmu Relax Adria moći saznati kako optimalno iskoristiti prostor, pogledati najnovije alate koji štede vrijeme i novac, i otkriti sve o najnovijim trendovima u uređenju okoliša.

ACOPosebna je pažnja posvećena velikom asortimanu opločnika za terase, sustavima odvodnje i navodnjavanja i elementima za održavanje svih vrsta površina. Bit će predstavljene i najnovije inovativne tehnike održavanja kamenih površina.

Ključ u ruke. Mnogima će biti interesantno saznati kako isplanirati uređenje okoliša, odnosno dizajnirati prostor da se od postojećih mogućnosti izvuče maksimalan učinak. Tehnike, alate i materijale za to će predstaviti nekoliko stručnjaka specijaliziranih u uređenju vanjskih prostora. Oni će ujedno posjetiteljima ponuditi savjete kako adekvatno urediti vrtove i to po sistemu ključ u ruke.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine