PREUZMI ULAZNICU

Sve o bazenima, od A do Ž

Home»Novosti»Sve o bazenima, od A do Ž

Razmišljate o gradnji bazena? Veliki dio izlagačkog programa sajma Relax Adria bit će posvećen upravo bazenima – upoznajte se s novim modelima, pronađite sve što vam je potrebno za izgradnju i održavanje bazena

Bazen Relax

Na sajmu Relax Adria nastupaju najznačajniji hrvatski distributeri, koji će predstaviti najpopularnije modele bazena. Ovdje ćete moći saznati  sve o tome kako se grade, pravilno održavaju, te koji je optimalan bazen za vaš objekt.

Sajam Relax Adria u Opatiji na jednom mjestu okuplja veliki broj tvrtki koje se bave gradnjom bazena, te imaju odlične reference, kako bi svi oni koji žele graditi bazene mogli vidjeti, doživjeti i informirati se o svemu onome što ih zanima kako bi se odlučili za izgradnju bazena.

Od početne ideje do realizacije

Ovdje ćete saznati sve o najaktualnijim modelima bazena na tržištu, različitim varijantama gradnje ovisno o samome prostoru i regiji pa do odabira same školjke bazena. Ne zaboravimo i  optimalan odabir ostale infrastrukture od pumpi, elektroinstalaterskih radova, pa sve do finalnog uređenja.

ZAM_1512Na sajmu Relax Adria moći će se dobiti i najbolji savjeti vezani za odabir obloge bazena vezano uz period korištenja, steći uvid u to kako pravilno osvijetliti bazen, kako bi se stvorio wow efekt, a savjeti će biti  nadopunjeni i svime onime što dolazi nakon izgradnje. Prije svega tu je kvalitetno održavanje bazenske vode da bi ona bila zdrav okoliš za goste i to tijekom cijele godine.

Na kraju ne zaboravimo sve vezano uz održavanje bazena u vrijeme se on ne koristi. Navlake, rolo sustavi zatvaranja bazena, ručni i jednostavni sustavi koji će izaći ususret manjim objektima, moći će se naći na sajmu koji kroz kompletan, profesionalan i studiozno odabran izlagački program izlazi ususret potrebama svih onih koji će graditi bazene, bilo da se radi o manjim obiteljskim hotelima, ili velikim hotelskim sustavima.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine