PREUZMI ULAZNICU

Tehničke informacije za izlagače

Home»Tehničke informacije za izlagače

1. Ulazak u dvoranu
Dvorana je za postavljanje štandova na raspolaganju svaki dan od 8 sati, počevši od utorka, 13.03. do jutra prvog dana održavanja Sajma, četvrtka, 15.03. Najljepše molimo da na dan početka Sajma Vaši štandovi budu spremni najkasnije do 9 sati ujutro odnosno sat vremena prije otvaranja vrata posjetiteljima.


2. Izlazak iz dvorane
Raspremanje štandova i izložbenih prostora kreće u subotu, 17.03. u 17 sati, a Izlagače molimo da svoje eksponate iznesu iz dvorane najkasnije u nedjelju u 8 sati ujutro kako bi se dvorana mogla predati.


3. Radno vrijeme
Službeno radno vrijeme Sajma je od četvrtka, 15.03. do subote, 17.3. kako slijedi:

Četvrtak, 15.3.2018. od 10 do 18 sati
Petak, 16.3.2018. od 10 do 18 sati
Subota, 17.3.2018. od 10 do 17 sati


4. Tehničke usluge
Viličar Tijekom postavljanja i rastavljanja štandova izlagačima će na usluzi biti viličar, sajamska kolica za prenošenje eksponata dimenzija 1 x 2 m te pomoćno osoblje Sajma.

Opterećenje poda dvorane Maksimalno opterećenje poda je 500 kg/ m2, s napomenom da je Izlagač, ukoliko dolazi s konstrukcijom ili artiklom težim od 200 Kg, ispod istog obvezan staviti OSB ploče kako bi se pod dvorane zaštitio od eventualnih oštećenja.

Punjenje i pražnjenje bazena Usluga punjenja i pražnjenja bazena je dostupna uz prethodnu najavu i rezervaciju, a naknada iznosi 350 kn + PDV. Ukoliko ste zainteresirani, molimo da se najavite kako bismo Vam mogli rezervirati konkretan termin.

Čišćenje dvorane Čišćenje unutarnjeg i vanjskog prostora obavljat će se u jutarnjim ili večernjim satima, izvan službenog radnog vremena Sajma.

Osiguranje dvorane Dvorana je osigurana i pod video nadzorom tijekom dana i noći tako da ste slobodni ostaviti eksponate na štandovima i nakon kraja radnog vremena.

Wi-Fi Sajamski prostor je pokriven Wi-Fijem za koji ćemo Vam dostaviti lozinke odmah prvi dan Sajma kako biste neometano mogli koristiti internet, te sajamsku aplikaciju HexaEvent.


5. Akreditacije izlagačkog tima

Kako bismo cijelom izlagačkom timu Vaše tvrtke mogli pripremiti akreditacije prije početka sajma, molimo da nam najkasnije do utorka, 13.03. pošaljete sljedeće podatke za svakog predstavnika:
• ime i prezime
• e-mail adresu
• broj telefona

Uz navedene podatke molimo da dostavite i zajedničku e-mail adresu (npr. info@…) na koju će stizati sve informacije o skeniranim unosima putem Sajamske aplikacije HexaEvent, koja je namijenjena olakšavanju komunikacije izlagača s posjetiteljima.
Sve navedene podatke ćemo iskoristiti pri izradi akreditacija i korisničkog imena za pristup aplikaciji HexaEvent.


6. Sajamska aplikacija HexaEvent
Za Vašu jednostavniju komunikaciju prema posjetiteljima, na raspolaganju ćete imati sajamsku aplikaciju HexaEvent. Aplikacija dopušta da se skeniranjem QR koda na akreditacijama posjetitelja preuzimaju njihovi podaci i unose dodatne napomene o njihovim interesima. Detaljne upute za korištenje dobiti ćete prvi dan Sajma, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju će biti osoblje Sajma zaduženo za aplikaciju.


7. Parking
U neposrednoj blizini ulaza u dvoranu na raspolaganju je parking ograničenih kapaciteta te će biti na raspolaganju do popunjenja mjesta. Molimo da nam dostavite registracijsku oznaku i model automobila, s obzirom da je po izlagačkom timu moguće koristiti jedno parking mjesto.
U slučaju da nema mjesta na parkingu uz dvoranu, predlažemo parking u garaži dvorane koji se naplaćuje 3 kn/h.


8. Pozivnice
Za što bolju promociju prema Vašim partnerima i klijentima na raspolaganju su Vam tiskane pozivnice za slanje poštom, no i mogućnost online prijave Vaših gostiju putem ovog linka. Ovaj link možete proslijediti Vašim partnerima koji se na taj način najjednostavnije mogu prijaviti za posjet, i dobiti svoju ulaznicu na e-mail te time izbjeći čekanje na ulazu u dvoranu.

 

 

Widgets Magazine