PREUZMI ULAZNICU

Više od 60 izlagača

Home»Novosti»Više od 60 izlagača

U ključnom terminu pred sezonu, Relax Adria 2017. u Opatiju dovodi više od 70 izlagača koji će na jednom mjestu predstaviti najnoviju opremu i trendove vezane za bazene, wellness, fitness, uređenje plaža i okoliša

RelaxAdria1

Posjetitelji će na Sajmu Relax Adria 2018. na jednom mjestu moći pronaći više od 5,000 proizvoda, sve što je im potrebno za finalne pripreme pred sezonu, bez obzira opremaju li manji ili veći turistički objekt.

Za to će se pobrinuti više od 60 izlagača, čiji je izlagački program orijentiran na kompletan asortiman bazena i bazenske opreme, wellness i fitness opreme i materijala, opremanje svih vanjskih prostora, od balkona i terasa do parkova, parkirališta i plaža, a značajan dio izlagačkog programa posvećen je uređenju okoliša.

A otkriju li se tijekom posljednjih priprema za sezonu i pokoja klimava stolica ili škripavi krevet, sajam Relax Adria nudi i asortiman namještaja za unutarnje prostore.

JEDINI U HRVATSKOJ. Kako najavljuju organizatori, upravo će ovdje brojni proizvodi doživjeti svoje premijerno prikazivanje u Hrvatskoj, pa će posjetitelji upravo ovdje imati priliku upoznati se s novitetima na tržištu, kao i najnovijim svjetskim trendovima. Relax Adria jedini je Sajam ovakve vrste u Hrvatskoj, stoga odlična prilika za sve posjetitelje da uspostave direktan kontakt s dobavljačima, te razmijene znanja i iskustva s kolegama.

Ulaz na Sajam je besplatan za sve posjetitelje, uz prethodnu on-line prijavu. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

 

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

 

Comments are closed.

Widgets Magazine