PREUZMI ULAZNICU

Wellness za velike i male objekte

Home»Novosti»Wellness za velike i male objekte

Spa, wellness i fitness sadržaji mogu produžiti vaše poslovanje i na period van sezone, a na sajmu Relax Adria naći ćete sve što vam treba kako bi se ovakva ponuda našla i u vašem objektu

Wellness1Ukoliko razmišljate o sauni, hidromasažnoj kadi ili bazenu, na Relax Adria sajmu možete vidjeti najnovije modele za male hotele, pansione, vile ili obiteljski smještaj. U Opatiji će biti predstavljeni i različiti modeli sauna, kako onih za objekte s većim spa i wellness centrima, tako i za one manjeg kapaciteta, za manje objekte.

Wellness2Za objekte svih veličina. Relax Adria u Opatiju donosi modele različitih performansi koje uz prihvatljivu cijenu povećavaju luksuz, eleganciju, a mogu se uklopiti u otvorene i zatvorene prostore.

Neizostavan dio turističke ponude postao je i fitness, pa želite li svoje goste dočekati novom fitness opremom, na sajmu Relax Adria pronaći ćete odličan izbor funkcionalnih sprava za vježbanje.

Ovdje ćete naći i sve ono ostalo što čini wellness i fitness – za sve kategorije turističkih objekata.

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

 

Comments are closed.

Widgets Magazine