PREUZMI ULAZNICU

Zabava s porukom!

Home»Uncategorized»Zabava s porukom!

Na sajmu Relax Adria predstavit ćemo mnoštvo sadržaja za plaže, a sportsko-rekreativna oprema za plaže i bazene, kojom se na Sajmu predstavlja pulska tvrtka Area Maris, uistinu garantira dobru zabavu!

Area_Maris_Naslovna

Riječ je o proizvodima svjetskog lidera u proizvodnji vodenih parkova na napuhavanje, WIBIT, te proizvodima renomiranog talijanskog proizvođača Martini, u čijem se astortimanu mogu naći pedaline s bogatom dodatnom opremom, kajaci, kanui, čamci i ostali proizvodi za plažu.

Novost u ponudi jest WibitTAG system, odnosno modularni sustav u kojem se WIBIT elementi vodenih parkova mogu slagati prema željama i potrebama korisnika, a pritom se njima mogu slagati i različiti oblici, pa i natpisi. Ovime WibitTAG postaje moderan je i jedinstven način brendiranja destinacije, lokala ili plaže.

Pedaline, kajake, kanue i čamce Martini odlikuje robusna konstrukcija i prepoznatljiv dizajn, a posebna pažnja posvećena je sigurnosti korisnika. Njihovi proizvodi namijenjeni su svim generacijama, a njihov asortiman pokriva proizvode raznih veličina, za veći ili manji broj korisnika, te bogat izbor dodatne opreme. www.areamaris.hr

 

 


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:

PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti korištenja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

 

Pratite sve vijesti i najave događaja vezanih uz sajam Relax Adria – prijavite se na naš newsletter!

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Comments are closed.

Widgets Magazine